ÁFF

Általános Felhasználási Feltételek

 

1. Általános

Jelen Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) dokumentum tartalmazza a Nagy Gábor EV. (székhely: 2013 Pomáz, Bajcsy-Zsilinszky utca 40., adószám: 66611628-1-33 , nyilvántartási szám: 36626483, cégbíróság megnevezése: Fővárosi Cégbíróság), a továbbiakban Nagy Gábor EV., a www.heavygifts.hu, www.heavygifts.com és www.heavygifts.eu weboldalak (továbbiakban weboldal) üzemeltetője és weboldal szolgáltatásait igénybe vevő (továbbiakban Felhasználó) jogait és kötelezettségeit.

A Weboldal használatával kapcsolatban a jelen ÁFF rendelkezései az irányadók, melyet a Felhasználó a weboldal használatával elfogad. Jelen megállapodás a felhasználó és az Nagy Gábor EV. között jön létre.

Jelen ÁFF 2014.12.17 napján lépett hatályba. Az Nagy Gábor EV. fenntartja a jogot az ÁFF módosítására, ebben az esetben a változásokról regisztrált felhasználóit e-mail-ben értesíti.
A megállapodást a felhasználó az info@heavygifts.hu e-mail címen bármikor felmondhatja.

A megkötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a szerződések nem kerülnek iktatásra, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, az ebben foglalt szabályok érvényesülnek tekintetében. A szerződéskötés nyelve magyar.

 

2. Regisztráció

A vásárláshoz NEM szükséges regisztráció!
Ez egy kényelmi funkció, hogy ne keljen minden rendelés alkalmával újra kitölteni a szállítási és számlázási űrlapot, csak belépni az e-mail címmel és jelszóval.

 

3. Vásárlás

A vételár egyértelműen feltüntetett összeg. Az eladó ÁFA körön kívüli, KATA hatálya alá tartozik.

Az ár megváltoztatásának jogát fenntartja az Nagy Gábor EV., mely a weboldalon történő megjelenéssel egy időben válik érvényessé, és a már megrendelt termékek árát visszamenőleg nem befolyásolja.

A Felhasználó megrendelés leadásával elfogadja a jelen Általános Felhasználási feltételekben foglaltakat.

Az Nagy Gábor EV. köteles a Felhasználó vételi szándékát, megrendelését e-mail-ben visszaigazolni. Amennyiben ez nem történik meg a megrendeléstől számított 48 órán belül, a Felhasználó bármilyen kötelezettsége automatikusan megszűnik.

 

4. Szállítás és fizetés

A termék vételárának kiegyenlítésére az alábbi lehetőségek elérhetőek:

  • banki átutalás
  • PayPal
  • Sofort Banking
  • utánvét (6 db termék alatti mennyiség esetén)

A megrendelt terméket 3 munkanapon belül szállítjuk ki Magyarország területén a megadott címre.

 

5. Elállás, visszatérítés

Az elállás joga: Termék esetében az átvételtől számított 14 napon belül a felhasználó bármikor, indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.. Elállási határidő szolgáltatás esetén a vásárlás napján kezdődik. Az írásban történő elállási szándékot a termék kézhezvételét követkő 14 napon belül, e-mail-ben kell jelezni az info@heavygifts.hu e-mail címen, vagy a Nagy Gábor EV. székhelyére küldött levél formájában.

Elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. A terméket sértetlen állapotban eredeti csomagolással 14 napon belül kell visszaküldeni; a szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Szolgáltató a megrendelő által kifizetett termék árát haladéktalanul, de legkésőbb az elállás megérkezésétől számított 30 napon belül visszatéríti.

14 napon túli bármely indokból fakadó vásárlástól való elállás esetén az Nagy Gábor EV. nem köteles a termék árát megtéríteni.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet itt megtekinthető.

 

6. Szerzői jog és védjegyek

Az HEAVYGIFTS márkanév, szlogen és logó Nagy Gábor EV. tulajdona, aki minden ehhez kapcsolódó jogot fenntart magának.

A HEAVYGIFTS jogi nyugalmát nekünk Dr. Rozgonyi Anna ügyvédi irodája biztosítja. Védik szerzői jogainkat (megkeresik a jogsértőket, akik
másolják a honlapunk tartalmát az engedélyünk nélkül), folyamatosan fejlesztik szerződéseinket és felügyelik adatkezelési és online értékesítési
tevékenységünket azért, hogy Te mindig profi, naprakész szolgáltatásban részesülj. A szerzői jogi védelemmel a 1999. évi LXXVI. törvény foglalkozik.
Felhasználónak jogában áll a Facebook-on vagy más közösségi médiákban megosztani a weboldalon található termékképeket, de csak ha a HEAVYGIFTS márkajelzés megtartásával teheti mindezt. Ennek kiretusálása, vagy a képek kereskedelmi célú felhasználása a szerző engedélye nélkül tilos!

Az Nagy Gábor EV. fenntartja magának a jogot a Felhasználási Feltételek egyoldalú módosítására. A módosítással egyidejűleg a módosított Felhasználási Feltételek postázásra kerül a felhasználó által a regisztráció során megadott e-mail címre. A módosított Felhasználási Feltételek megküldését követő ismételt használattal a módosításokat a felhasználó tudomásul veszi.

 

7. Hírlevél

Hírlevél küldésre az adatvédelmi hatóságtól kapott engedély által vagyunk jogosultak.
Minden kiküldött levél alján megtalálható a leiratkozást kérvényező link.
Nem spammelünk, maximum heti 1 levelet küldünk ki a legfrissebb termékekről és akciós ajánlatokról, hogy le ne maradj semmiről.

2014.12.17
Nagy Gábor EV.